<< Terug

Wandelworkshops

Een walkshop is een standaard onderdeel van een training. Maar ook losse workshops worden volledig wandelend of met wandelelementen aangeboden. Ook in online workshop kan een wandelelement verwerkt worden. De onderstaande losse workshops worden wandelend aangeboden.

Wandelmeetings (weetings)

Dat wandelen een positief effect heeft op ons brein, onze creativiteit en onze productiviteit is algemeen bekend. Daarom is wandelen tijdens werktijd in de opmars. Maar hoe maak je wandelen een onderdeel van jouw werkzaamheden? Weetings maken dit laagdrempelig mogelijk. In deze walkshop over weetings maakt jouw team kennis met het concept volgens het boek van Martine de Vaan: Walk your meeting. Vervolgens verkennen we hoe dit past in het reguliere werk. En met welke kleine stappen je elkaar in beweging krijgt.

Buiten werken

Een wandelmeeting is een ideale manier om het hele jaar door je werk mee naar buiten te nemen. In de lente en de zomer kun je nog een stapje verder gaan. Door individueel of in groepsverband buiten te werken. Het Buitenkantoor biedt daarvoor de faciliteiten. In deze work-en-walkshop maak je kennis met die faciliteit, de uiteenlopende mogelijkheden én de meerwaarde van buiten werken.

Teamoverleg buiten faciliteren

Wil jij je team mee naar buiten nemen? Dan kan heel goed met een overleg wat je al gepland hebt. Samen kijken we vooraf naar jullie agenda en verwerken we de agendapunten naar wandelwerkvormen. Tussen de werkvormen in duo’s of trio’s komen we plenair bij elkaar en geven we een samenvatting, trekken we conclusies of maken we afspraken. En daarna op naar het volgende agendapunt en de volgende werkvorm. Meer weten? Kom in contact.

Programma op maat

En ook een uitgebreid dagprogramma kun je buiten vormgeven. Dit organiseren we door samen te werken met een horecagelegenheid of een vergaderlocatie vlakbij het beoogde natuurgebied. In Den Haag is dat het Haagse Bos en is het Creative Lab van VNO-NCW een mooie uitvalsbasis. En ook Paviljoen Malieveld is altijd bereid om een groep te verwelkomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *