Buitenkantoortassen voor EZK

Dat de Rijksoverheid wel warm loopt voor buiten werken wisten we al. De wandelmeeting is daar al goed bekend en het Rijksprogramma Hybride Werken besteedt ook aandacht aan het elders werken, buiten huis en kantoor. En ook FM Haaglanden laat met Outdoor Office Day zien dat de facilitaire dienstverlening buiten gewoon verder gaat.

Maar dat een ministerie zich enthousiast zou melden om de buitenkantoortassen als eerste te testen was erg onverwacht. Een simpele oproep via LinkedIn deed het balletje rollen. Een pensionado actief is in bestuursfuncties voor natuur, beheer en landschap deelde het met iemand die een hoge functie bekleedt bij het ministerie. En zij reageerde direct enthousiast. En ook een manager functioneel beheer deelde het met het afdelingshoofd facilitair en huisvesting. Linksom en rechtsom werd er binnen EZK over de oproep gesproken en een paar weken later volgende de demonstratie van een buitenkantoortas in de hal van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Oproep via LinkedIn:

De gelimiteerde editie met een plattegrond van het Haagse Bos viel direct in de smaak dus de bestelling volgde. En vlak voor Outdoor Office Day 2022 waren de 4 buitenkantoortassen klaar voor bezorging. In een bolderkar rolden de 4 gevulde tassen de tram in en uit en door Den Haag Centraal station verder naar het ministerie. En daar zijn ze sindsdien te leen bij de receptie. Dus werk jij bij EZK of LNV dan kun je zo een tas ophalen en meenemen naar het Haagse Bos. De eerste buitenwerkervaring deelde Michel Berfelo, afdelingshoofd Facilitair en Huisvesting, afgelopen zomer met ons.

Ben je voor jouw organisatie ook benieuwd naar de buitenkantoortassen? Kom dan in contact!

Buitenkantoortassen voor EZK

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *