Foto: Eva Rietbergen

Het Buitenkantoor in teamverband

In het Buitenkantoor neem je je werk mee naar buiten. Dit kan het hele jaar door in de vorm van wandeloverleggen, wandelwerkvormen en wandelworkshops.

In de lente en (na)zomer is het Buitenkantoor een dag of dagdeel te boeken in een natuurlijke omgeving naar keuze. Groepen collega’s hebben op die buitenkantoordag verschillende pop-up werkplekken tot hun beschikking √Čn een facilitator die het proces begeleidt en je meeneemt in de verschillende manieren van buiten werken. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen lopend en zittend/staand werken en tussen werkwijzen die geschikt zijn voor groepen, subgroepen en individuen.

Deze unieke ervaring is ook een leerzame. Waarbij je leert over het effect van natuur en beweging op onze kwaliteit van werken. Zo zie je en ervaar je hoe natuur en beweging ons effectiever en creatiever maakt. Samenwerken in een natuurlijke omgeving stimuleert de creativiteit en verbetert het gesprek. En het komt zelfs de productiviteit ten goede, zowel tijdens als na het buiten werken, blijkt uit onderzoek.

Het Buitenkantoor in de praktijk

Bij het boeken van het Buitenkantoor maken we de doelen voor die dag inzichtelijk. Voor een dagprogramma op maat zodat de dag brengt waar het team of de organisatie naar op zoek is.

Het Buitenkantoor leent zich goed voor het aangaan van complexe vraagstukken en het verbeteren van onderlinge relaties. Om het gewenste doel te bereiken combineren we verschillende werkvormen met een gerichte opbouw. Waarbij we groepsonderdelen afwisselen met brainstormsessies (samen of alleen), verwerkingsopdrachten, wandeloverleggen en workshops. Uiteraard wordt er in het programma rekening gehouden met verschillende leeftijden en condities.

Ook de workshops worden op maat samengesteld, voor de beste uitkomsten. Benieuwd naar de onderwerpen en workshops die tot nu zijn uitgewerkt? Bekijk dan het aanbod.

En wil je meer weten? Stuur dan een e-mail of plan direct een kennismakingsgesprek.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is iconfinder_SocialMedia_LinkedIn-Outline_2959747.png