Foto: Eva Rietbergen

<< Terug

De trainingen en workshops

Veel teams en organisaties zoeken naar een gezonde balans voor alle medewerkers. Bijvoorbeeld tussen werk en privé, tussen het online en offline communiceren of tussen reactief werken en concentratie vinden. Het aanbod van Digitaal in Balans ondersteunt die zoektocht en helpt je stappen vooruit.

Alle workshops zijn interactief en kennen verschillende werkvormen. Zo leren collega’s van elkaars zienswijzen. En samen vertalen we wetenschappelijke kennis en modellen naar de praktijk of de praktijk naar de theorie. Op basis van gedeelde veranderwensen kijken we vooruit naar een volgende stap of sessie.

Locatie

Online waar nodig, offline waar mogelijk. Offline kunnen we alle kanten op. Bijvoorbeeld naar een externe locatie en (deels) in de buitenlucht. Nederland kent veel praktisch gelegen vergaderlocaties in de natuur. En ook de buitenomgeving nabij jouw kantoor kan ingezet worden. En wat als het die dag slecht weer is? Daar hebben we een plan B voor.

Wil je in gesprek over een groepstraining of een teamdag? Neem dan contact op of plan direct zelf een afspraak.

Maatwerk

Alle trainingen, workshops en walkshops kunnen worden toegespitst op de werkelijkheid van het team en de organisatie. Digitaal welzijn is een breed onderwerp en kan op verschillende wijzen worden benaderd. Een training is een combinatie van workshops met een overkoepelend leerdoel. Alle workshops zijn ook los beschikbaar. Walkshoponderwerpen zijn: Digitaal balancerenWandelend werken Buiten werken

De workshoponderwerpen zijn: Werken met afleidingCreatief werkenDigitale organisatiecultuurBereikbaarheidsbeleid